‘RENKLERİN TINISI’ RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Elçin Mustafayev’in ‘Renklerin Tınısı’ isimli resim sergisinin açılışı gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Haziran 2023 Cumartesi 12:08
21 Okunma
‘RENKLERİN TINISI’ RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Elçin Mustafayev’in ‘Renklerin Tınısı’ isimli resim sergisinin açılışı gerçekleşti.


Atatürk Parkı Sanat Galerisinde gerçekleşen açılışa BŞEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş katıldı.

Öğretim Görevlisi Elçin Mustafayev’in tuval üzerine akrilik boya kullanarak yapmış olduğu; 130 x 130 cm ölçülerinde olan ‘Topkapı Sarayı’ isimli eseri İstanbul Fatih Belediyesinin düzenlediği ‘Suriçinde Mekan ve Hafıza’ adlı resim yarışmasında Mansiyon ödülüne layık görülmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle