REKTÖR BEYDEMİR KENDİ ELLERİYLE AŞURE DAĞITTI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, Muharrem ayının başlaması vesilesiyle Aşure etkinliği düzenleyerek akademik, idari personel ile öğrencilere aşure ikramında bulunuldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:47
59 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR KENDİ ELLERİYLE AŞURE DAĞITTI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, Muharrem ayının başlaması vesilesiyle Aşure etkinliği düzenleyerek akademik, idari personel ile öğrencilere aşure ikramında bulunuldu.


 

Merkez kampüsünde bulunan Bayraklı Yol ve Kampüs Park’ta düzenlenen programa Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Öğr. Gör. Özgür Özcan ile akademik ve idari personel katıldı.


Düzenlenen programda, kepçeyi eline alan Rekör Beydemir, aşureyi kendi elleriyle davetlilere dağıttı. Programdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren davetliler, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERRektörAşure
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle