PSİKOSOSYAL DESTEK EKİBİ DEPREM BÖLGESİNDE

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilen psikososyal destek ekibi, zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Şubat 2023 Pazartesi 14:31
170 Okunma
PSİKOSOSYAL DESTEK EKİBİ DEPREM BÖLGESİNDE

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilen psikososyal destek ekibi, zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı.


Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen psikososyal destek ekibi, deprem bölgesinde çalışmalarına başladı. Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş koordinatörlüğünde bölgede çalışmalara başlayan ekipte 2 şoför, 7 rehber öğretmen ve 2 özel eğitim öğretmeni bulunuyor.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Arama kurtarma, mobil mutfak, jeneratörler, çadır içi ve dışı sobalar, giyim malzeme dikimi, depremzede barındırma, oyuncak kampanyası, gıda ve kırtasiyeler gibi olmak üzere birçok tır ile deprem bölgesinde çalışmalar ile yardımlarını, desteklerini ileten Bilecikli eğitimciler, bu sefer çocukların ihtiyaçlarını psikososyal destek olarak karşılıyorlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle