PAZARYERİ İŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NİN TRAFO BİNASI DEĞİŞTİRİLDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan İş Ticaret ve Kültür Merkezi’nin enerjisini besleyecek trafo binası değiştirildi.

24 Haziran 2017 Cumartesi 12:47
2701 Okunma
PAZARYERİ İŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NİN TRAFO BİNASI DEĞİŞTİRİLDİ
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan İş Ticaret ve Kültür Merkezi’nin enerjisini besleyecek trafo binası değiştirildi.

 


  Konu hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ”Hemşehrilerimiz trafo binasını burada istemiyorlarsa biz de hemen imar komisyonu kararıyla meclisimize gündeme aldık. Plan tadilatından sonra o bölge kentsel sit alanında olduğu için Eskişehir Kültür Varlıkları Koruma kurulundan onay çıktıktan sonra trafo binasını kaldırdık. Bayramdan sonra elektrik hatlarının yer altına alınması işlemlerine başlayacağız. Elektrik hatları yer altına aldıktan sonra sokağın üst yapısını yapacağız.

 

 

Ayrıca İş Ticaret Ve Kültür Merkezi’nin karşısındaki 26 evin sokak sağlıklaştırma ödeneği Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 1,5 milyon TL ödeneği çıktı. Bu sene içinde başlanılacak, bu yılın sonuna kadar ilçe merkezi çok güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

 

Son Güncelleme: 24.06.2017 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AIrremi 2017-12-27 14:39:18

salut ! quelqu’un sait a manière dont blanchir des dents avec des solutions couronne dentaire tarif naturelles et pas chere ? Elles ne sont pas jaune, blanche m’est je voudrais les avoir en sa possession un peu plus blanche. Merci.

Avatar
Valeratag1977 2017-12-27 14:39:18

new

Avatar
DavidHeary 2017-12-27 14:39:18

Приветствую

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle