ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER YERLİ FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU

Bilecik Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünce gerçekleştirilen programda yerli fideler toprakla buluşturuldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Haziran 2023 Pazartesi 13:22
57 Okunma
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER YERLİ FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU

 Bilecik Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünce gerçekleştirilen programda yerli fideler toprakla buluşturuldu.


Programda Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, özel gereksinimli bireyler ile birlikte yerli domates, patlıcan ve biber fidelerini toprağa ektiler.

Programda konuşan İl Müdürü Türkoğlu, “Yarınlarımıza daha yeşil bir dünya bırakmak için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Kendi ürünlerimizi kendimiz yetiştiriyoruz. Özel Bireylerimizin sevgisi de dâhil olunca hem ürünlerimiz hızlı yetişecek hem de lezzetli olacak” dedi.


Programa; Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve kurum yetkileri de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle