ORADA 2 GÜN MAHSUR KALMIŞTI

Bilecik'te bir evin balkonundan mahsur kalan kediyi dakikalarca süren uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri kurtardı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Eylül 2023 Perşembe 15:57
296 Okunma
ORADA 2 GÜN MAHSUR KALMIŞTI

Bilecik'te bir evin balkonundan mahsur kalan kediyi dakikalarca süren uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri kurtardı.


Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Ahmetbey Sokak üzerinde 7 katlı apartmanın 2’nci katındaki evde kimsenin bulunmadığı bir dairenin balkonunda dünden beri kedi sesi duyan altı komşuları durumu hemen itfaiyeye bildirdi.
Olay yerine gelen Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, mahsur kalan kediyi kurtarmak için ilk olarak apartmanın 1’inci katında bulunan bir işletmenin balkonundan ellerindeki bir hayvan yakalama aparatı ile müdahale etmeye çalıştı.

İtfaiye ekiplerinin bu ilk çabası olumsuz sonuçlanınca olay yerine manevrası olan merdivenli bir itfaiye aracı getirildi. Ekipler bu kez kedinin mahsur kaldığı balkona itfaiye aracının merdiveniyle ulaşarak yavru kediyi kurtardı.

Kurtarılan kedi vatandaşlar tarafından mama ile beslenirken, 2 gündür aç olan kedi karnı doyunca uzaklaştı.

Son Güncelleme: 14.09.2023 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle