ÖĞRETMENLERE "ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE ALTERNATİF SORU TEKNİKLERİ" KONULU SEMİNER

Bilecik’te, Sene Sonu Mesleki Çalışmalar kapsamında öğretmenlere Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar tarafından “Eğitimde Ölçme Değerlendirme ve Alternatif Soru Teknikleri” konulu eğitim verildi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:30
955 Okunma
ÖĞRETMENLERE

Bilecik’te, Sene Sonu Mesleki Çalışmalar kapsamında öğretmenlere Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar tarafından “Eğitimde Ölçme Değerlendirme ve Alternatif Soru Teknikleri” konulu eğitim verildi.

 


  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Programın başında önce Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin’in konuşması EBA üzerinden canlı olarak izlendi. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Milli Eğitimin büyük bir aile olduğunu belirterek, ”Birlik ve beraberlik halinde olduğumuzda her tür sorunu kolaylıkla aşabiliriz. Eğitim camiası olarak bazen anne bazen baba bazen abla bazen ağabey oluyoruz. Yeni yetişen nesle rol model olarak, içten gelerek çalıştığımızda ülkemizdeki birçok sorunu çözebiliriz. Bütün çabalarımız öğretmenlerin daha iyi noktalara gelmesi içindir” dedi.

 


  “2016-2017 eğitim- öğretim yılını sorunsuz bir şekilde bitirdik”


  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, 2016- 2017 eğitim öğretim yılını sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini ifade ederek, “Mesleki çalışmalar kapsamında düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerin öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine bir basamak olacak şekilde planlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün Yard. Doç. Dr. Mustafa Otrar’ın öğretmenlerimize “Eğitimde Ölçme Değerlendirme ve Alternatif Soru Teknikleri” konulu sunumu yapacak.  8’inci ve 12’inci sınıflar için bu yıl Kazanım Değerlendirme Sınavları yapıyoruz, ben bu sınavlarda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında bunun daha da gelişerek devem etmesini sağlayacağız. 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda üstün bir gayretle çalışan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Konuşmaların ardından Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar’ın sunum yapmasının ardından, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından hediye takdimi yapıldı.

 

Son Güncelleme: 14.06.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle