O PROJE HAYATA GEÇİYOR

Tornado Havacılık Ekibi, “Gökyüzüne Dokunmayan Kalmasın” projesi çerçevesinde gökyüzü ile buluşmak isteyen vatandaşlara yamaç paraşütü eğitimi açıyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Haziran 2023 Çarşamba 10:58
236 Okunma
O PROJE HAYATA GEÇİYOR

Tornado Havacılık Ekibi, Metne Türk Hava Kurumu Bilecik Şubesi ortaklığı ile “Gökyüzüne Dokunmayan Kalmasın” projesi çerçevesinde gökyüzü ile buluşmak isteyen vatandaşlara yamaç paraşütü eğitimi açıyor.


Tornado Havacılık Ekibi kuruldukları yıldan bu yana deprem bölgesine gerek arama kurtarma faaliyetleri gerek insansız hava araçları teknolojileri ile birlikte büyük başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Tornado Havacılık Kurucu Ekip Lideri Yasin Yasa, “Memleketimde gökyüzüne dokunmayan kalmasın” diyerek "Sunstarparagliding ortaklığı ile insanları gökyüzü ile buluşturuyorlar.

Genç nesiller havacılık ile tanışsın yaptığımız insansız hava araçları projemiz devam ediyor deprem bölgesi dâhil olmak üzere bir çok alanda faaliyet gösteriyoruz memleketimizde ki gençlerin havacılık camiasına kazanılması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 07.06.2023 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle