MÜSTAKİL EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bilecik’te meydana gelen ev yangınında korku dolu anlar yaşandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Haziran 2023 Perşembe 14:59
297 Okunma
MÜSTAKİL EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bilecik’te meydana gelen ev yangınında korku dolu anlar yaşandı.


Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Günüören Köyünde henüz sebebi bilinemeyen bir olay sonucunda ev yangını meydana geldi. Sabah saatlerinde sahiplerinin evde olmadığı sırada çıkan yangın, can kaybına yol açmadı, ancak ahşap evde maddi hasara neden oldu. Olaya müdahale etmek için Osmaneli ve Bayırköy Beldesine ait ekipleri bölgeye sevk edildi.
Yangınla ilgili detaylı incelemeler devam ederken, olayın neden çıktığı henüz tespit edilemedi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için gerekli çalışmalar sürdürülüyor. Yangının çıkışıyla ilgili herhangi bir şüpheli duruma rastlanmazken, olayın kaza veya teknik bir arıza sonucu meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Yetkililer, benzer olayların önlenmesi ve güvenliğin artırılması amacıyla gerekli tedbirlerin alınacağını belirttiler.

Son Güncelleme: 09.06.2023 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle