MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman birtakım ziyaretler için Ankara'ya gitti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Temmuz 2023 Cuma 14:00
196 Okunma
MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman birtakım ziyaretler için Ankara'ya gitti.


 

Bayırköy Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleriyle Başkan Yaman ilk ziyareti TBMM'ye yaptı. Sağlık Bakanı Yardımcısı görevindeyken Bayırköy'e yaptığı desteklerle belde halkı tarafından sevilen AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'i ziyaret eden heyet, mecliste hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Başkan Yaman, Milletvekili Eldemir'in Bilecik, ilçeleri ve beldelerine bakan yardımcısı olduğu dönemde çok büyük destek ve yatırımları olduğunu söyleyerek, "AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir Bey bizleri çok iyi karşıladı. Bizlerin sorunlarıyla her zaman ilgilenen milletvekilimize birkaç proje sunduk. Kendileri projelerimize her zaman destek vereceklerini söyledi. Ben de kendilerime bu zaman kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı beldem adına teşekkür ettim. Bizleri her zamanki gibi sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan saygıdeğer milletvekilimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


 

Ardından AK Parti Genel Merkezine geçen heyet, burada aslen Bilecikli olan AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Ali Zengin'i makamında ziyaret etti. Başkan Yaman, Zengin'e yeni görevinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle