MUHTARLARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORLAR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, merkez ilçede görev alan muhtarlarla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:15
84 Okunma
MUHTARLARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORLAR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, merkez ilçede görev alan muhtarlarla bir araya geldi.


 

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı binasındaki buluşmada Milletvekili Halil Eldemir, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve merkez ilçede görev alan muhtarlar katıldı. Muhtarlarla bilgi alışverişi yapıldığı toplantıda, hangi mahallede hangi sorunların olduğu, bunların nasıl çözülebileceği hakkında konuşuldu.


 

Bilecik’in daha iyiye gitmesi için çalıştığını söyleyen İl Başkanı Yıldırım ‘’Milletvekilimiz Halil Eldemir’in katılımıyla muhtarlarımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızı parti binamızda ağırladım. İlimizin sorunların çözme noktasında en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızla yapılan hizmetler ve taleplerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk’’ sözlerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MuhtarGÖRÜŞMEAkp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle