MUHTARLAR AŞURE DAĞITTI

Bilecik Muhtarlar Derneği, gelenek haline getirdiği aşure dağıtma etkinliğini bu defa 30 Ağustos Zaferi'nde canını feda eden şehitler anısına gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ağustos 2022 Salı 14:48
160 Okunma
MUHTARLAR AŞURE DAĞITTI

Bilecik Muhtarlar Derneği, gelenek haline getirdiği aşure dağıtma etkinliğini bu defa 30 Ağustos Zaferi'nde canını feda eden şehitler anısına gerçekleştirdi.


Bilecik'te 30 Ağustos Zafer Bayram'ının 100’üncü yıldönümü coşkulu bir programla kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde protokol üyeleri çelenk sunumu yaparak şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

ehitlik ziyaretinin ardından Atatürk Parkı önünde Bilecik Muhtarlar Derneği tarafından aşure standı kuruldu. Stantta muhtarlar 30 Ağustos Zaferi’nde vatanı için canını feda eden, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitler için aşure dağıttı.


Burada bir konuşma gerçekleştiren Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, “Bu güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasından sonra Muhtarlar Derneği olarak Bilecik’imizin 66 tane muhtarının birlik ve beraberliğiyle Aşure etkinliği gerçekleştirdik.

Bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Bu konuda katılım sağlayan Bilecikli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle