MİRAÇ KANDİLİNDE CAMİLER DOLDU TAŞTI

Bilecik Müftülüğü tarafından Yediler Camiinde Miraç Kandili özel programı düzenlendi

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Mart 2021 Perşembe 13:56
98 Okunma
MİRAÇ KANDİLİNDE  CAMİLER DOLDU TAŞTI

Bilecik Müftülüğü tarafından Yediler Camiinde Miraç Kandili özel programı düzenlendi
Peygamber efendimizin, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı ve Allah’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa ettiği hikmet yüklü yolculuğun gerçekleştiği Miraç Gecesi dolayısıyla Bilecik'te bütün camilerde Korona Virüs (Covit-19) kurallarına riayet edilerek program düzenlendi.

Yediler Camiinde düzenlenen programa İl Müftüsü Ali Erhun, vaizler ve vatandaşlar katıldı. İmama hatip ve müezzin kayyımlar tarafından Kur'an-ı Kerim, salâvatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Miraç Kandili özel programı Bilecik Müftüsü Ali Erhun'un sohbeti ile devam etti.
Sohbet akabinde, okunan hatm-i şeriflerin duası Vaiz Emin Dinç tarafından yapıldığı program, kılınan yatsı namazıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERCamiiKandil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle