'MİNİK MÜDÜRLER' OKULU YÖNETİYOR

Bilecik Mehmet Nuri Efendi Anaokulunda her gün bir öğrenci okul müdürü yapılarak sorumluluk sahibi olması sağlanıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2023 Çarşamba 12:11
350 Okunma
'MİNİK MÜDÜRLER' OKULU YÖNETİYOR
banner15

Bilecik Mehmet Nuri Efendi Anaokulunda her gün bir öğrenci okul müdürü yapılarak sorumluluk sahibi olması sağlanıyor.


Mehmet Nuri Efendi Anaokulu Müdürlüğü, “Her gün Bir Öğrenci Okul Müdürü” projesi geliştirdi. Çalışmadaki amacın, okulda uygulamalı eğitim çerçevesinde yapılarak, yaşayarak öğrenme, çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlama, kendini rahat ifade edebilme, sorumluluk alma, sosyal yaşam becerileri, liderlik ve gelecek odaklı düşünme becerileri kazanmaları olduğunu belirtti.

Okula gelen tüm çocukları girişte okul müdürü eşliğinde günaydın ile karşılayan ‘Minik Müdür’, okul ile ilgili yapılmasını istediği hedeflerini arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşıyor. Öğrencinin müdür olduğu gün, öğrencilere sorular sorarak cevaplar kayıt altına alınıyor. Öğrencilerin farklı düşüncelerine göre ulaşılabilir nitelikte olanları gerçekleştirmeyi hedefleyen okul yönetimi ve öğretmenler projede minik müdürlere rehberlik ederken günlerinin bu çalışma ile çok daha renkli ve neşeli geçtiğini belirtti.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, projenin ülke çapında örnek ve model olabilecek bir çalışma olduğunu belirterek okul müdürlüğüne ve öğretmenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle