MİLLETVEKİLİ ADAYI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri öncesinde inşaat sektöründe seçime girecek olan Ercan Öztürk, Abdulselam Ağdağ ve Bahattin Baran'a Bilecik'te sektördeki firmalarla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ekim 2022 Perşembe 13:58
1225 Okunma
MİLLETVEKİLİ ADAYI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri öncesinde inşaat sektöründe seçime girecek olan Ercan Öztürk, Abdulselam Ağdağ ve Bahattin Baran'a Bilecik'te sektördeki firmalarla bir araya geldi.


 

Konak Kafe'de düzenlenen buluşmaya sektördeki firmalar Ercan Öztürk, Abdulselam Ağdağ ve Bahattin Baran'a tam destek verilirken, katılımın yüksek olması gözlerden kaçmadı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Ercan Öztürk, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arası TSO'da meslek komiteleri seçimlerinin yapılacağı anlatarak, "Sizleri böyle mutlu görmek, bizde çok mutlu oluyoruz gerçekten.

4 yıldır bize bu görevi verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bilindiği gibi cumartesi günü sandık başına gideceğiz. Tabi bu seferde silerden desteklerinizi tekrar istiyorum. Çünkü biz 4 sene boyunca size hizmet etmek için üyelerimizin bütün haklarını savunmak için elimizden geleni, gayreti verdik.  Bu gayreti gösterirken tabiki üyelerimiz hiçbir zaman toplantılarımızda bizi yalnız bırakmadı. Her zaman birlik oldu. Beraberlik oldu. Ve her zaman birlik ve beraberlik olduğu için her zaman güçlü olduk. Bütün üyelerimize buradan çok teşekkür ederim ve şimdi yapacağımız bir sunumumuz var. Ne işler yapmışız onu da kısaca size anlatalım. Bu konuda toplantılarımız tüm yol arkadaşlarımızla beraber toplantılarımızı yaptık. Tüm üyelerimizi her zaman davet ettik. Ve onlarda bizi kırmadılar her zaman yanımızda oldular. Tabi Bilecik TSO çok büyük bir aile aslında. Bunu bilmeni gerekiyor. Beraber güçlüyüz.  Bu toplantıları yaparken bütün üyelerimizin öncelikle sorunlarını problemlerini hepsini bir araya toplayıp ortak fikirle ve hangi kurumlarda bizim üyelerimizin sorunları varsa bunların hepsini tek, tek ilettik. Tabi ki Bilecik’te olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Herkes hassasiyetle bütün üyelerimizin işlerini görmek için hassasiyetle bu konularda bize yardımcı oldular. Buradan onlara da teşekkür ederim" dedi.


 

"Bilecik’imiz için her zaman çalışacağız"
Ercan konuşmasının devamında inşaat sektörünü hakkında yaptıkları çalışmalarda bahsederek, "Bu su basmalı biliyorsunuz otopark yasası geldi ve tekrar geri gitmedi yani hep erteleme oluyordu. Biz 6 ay önceden çalışmalarımıza kurumlarla yaptık ve 1.20 olan su basmalıyı 2.60’a çıkardık. Tabi ki üyelerimizin faydaları için. Eskiden otoparklarımız yerin altına gömülürdü. Araba girmez çıkmaz ve alttaki dairelerimiz her zaman su basardı. Şimdi şuanda ki 2.60 getirdiğimiz için arabalarımız otoparklarımıza rahatlıkla dümdüz giriyor ve otoparkın üstündeki bütün dairelerimiz hepsi otopark tabi ki 3 metreye çıktığı için onlarda değer kazanıyor. Yani çok işler, çok dilekçeler, tüm üyelerimizi toplayıp her zaman istişarelerde bulunduk. Fakat her zaman birlik ve beraberlik güç getirir bunu bilmenizi isterim. Teşekkür ederim. Her şey Bilecik’imiz için. Bilecik’imiz için her zaman çalışacağız. Güçlü olacağız, birlik olacağız" dedi.

Son Güncelleme: 20.10.2022 16:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERTSOFirma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BelekomaTayfa 2022-10-20 17:14:31

Bileciksporumuz içinde çalıştığınızı görmek istiyoruz.

Avatar
Has Bilecikli 2022-10-20 18:23:16

Nur yüzlüler maşAllahh

Avatar
Vatandaş 2022-10-20 20:37:35

Bilecik için ne gibi faydanız oldu ve kime faydanız oldi

Avatar
Merkez 2022-10-23 14:55:09

Sahi Bilecik ten kimse olmayışı orda .

banner22

resim yükleresim yükle