METEOROLOJİDEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Bilecik'in de içinde bulunduğu bölge genelinde sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Eylül 2023 Salı 11:37
147 Okunma
METEOROLOJİDEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Bilecik'in de içinde bulunduğu bölge genelinde sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor.


Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Bu akşam saatlerinde Eskişehir ve Kütahya geneli ile Bilecik'in güney ilçelerinin (Bozüyük, Pazaryeri), yarın (salı) öğle saatlerinden sonra ise bölge genelinin (Eskişehir'in doğu kesimleri dışında) sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Eskişehir ile Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı ve hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise kuzey ve doğu yönlerden genellikle orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Öte yandan yağışların bu akşam saatlerinde Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve bunun gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle