MEMURA KİRA VE LOJMAN DESTEĞİ!

Büyükşehirlerdeki memurların şartlarının iyileştirilmesi için düğmeye basıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Nisan 2023 Cuma 11:23
47 Okunma
MEMURA KİRA VE LOJMAN DESTEĞİ!
banner15

Büyükşehirlerdeki memurların şartlarının iyileştirilmesi için düğmeye basıldı.

Metropollerde çalışanlara büyükşehir tazminatı ödenip kira yardımı yapılacak. Lojman yapımı da gündemde. İşte büyükşehirlerde çalışan ve yaşayan memurlarla ilgili atılacak adımlara ilişkin detaylar belli oldu.

SEÇİM BEYANNAMESİNDE KİRA YARDIMI YAPILACAK

1990'lı yıllarda terörün yoğun olduğu dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan memura ek ödemeler yapılıyordu.

ıkladığı AK Parti seçim beyannamesinde "İstanbul başta olmak üzere bölgesel geçim endekslerini dikkate alınarak kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapacağız" vaadi yer aldı.

DENGESİZLİK BİTECEK

AK Parti kurmayları, "Büyükşehirlerde kiralar başta olmak üzere maliyetler yükseldi. Örneğin 15 bin lira maaşla küçük bir ilde geçinebilirken, tayini çıkıyor İstanbul'a. Gitmeme gibi bir lüksü yok. Böyle olunca da yaşam şartları ile maliyetler arasında dengesizlik ortaya çıkıyor. Seçim sonrası bu dengesizlik ortadan kaldırılacak" dedi.

KAYNAK:SABAH

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle