LİSE ÖĞRENCİLERİ, BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayar Programcılığı 11’inci sınıf öğrencileri Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığını ziyaret etti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Haziran 2023 Salı 14:46
46 Okunma
LİSE ÖĞRENCİLERİ, BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
banner15
banner18

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayar Programcılığı 11’inci sınıf öğrencileri Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığını ziyaret etti.


Geleneksel hale gelen lise ziyaretlerinde, öğrenciler derste öğrendikleri teorik bilgileri uygulamada görmenin ve anlamanın heyecanı içerisinde öncelikle Bilgi İşlem Daire Başkanlığı toplantı salonunda verilen eğitime katıldılar.


Teknik lise öğrencilerine Öğr. Gör. Hüseyin Parmaksız, Öğr. Gör. Musa Turkan ve Teknisyen Gürkan Terzioğlu tarafından verilen eğitimde bilgi işlem hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

Eğitimde; veri merkezi havalandırması nasıl olur, Bilgi İşlem Merkezinde kurum işleyişi nedir ve kullanılan yeni teknolojik programlar nelerdir başlıklarıyla öğrencilere detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı salonunda verilen eğitim sonrasında saha turu yapılarak, Bilgi İşlem Tier 3 Veri Merkezi ve veri merkezini besleyen İklimlendirme ve Enerji Ünitesi gezildi.

Saha turu sonrasında öğrenciler merak ettikleri sorulara yanıt buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle