KÜTAHYA'DA "DİJİTAL OKURYAZARLIK PORTALI" PROJESİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosunca hazırlanan "Dijital Okuryazarlık Portalı" Projesinin semineri düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2022 Salı 12:51
89 Okunma
KÜTAHYA'DA "DİJİTAL OKURYAZARLIK PORTALI" PROJESİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosunca hazırlanan "Dijital Okuryazarlık Portalı" Projesinin semineri düzenlendi.


 

Kütahya'daki bir otelde düzenlenen seminere proje ortakları, Bilecik basın temsilcileri, muhtarlar, TSK temsilcileri, gazilerden oluşan 67 kişi katıldı.


 

İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İbrahim Bektaş, yaptığı konuşmada, proje amacının sosyal yaşam, iş ve iletişim gibi hayatın her alanında yer alan bireylere, doğru ve güvenilir bilgilere ulaşma, elde ettiği bilgi ve belgeleri çözümleme, sorgulama, değerlendirme ve bireysel sorumluluklarının bir gereği olarak dijital okuryazarlık becerilerinin yöntem ve tekniklerini öğreten bir e-öğrenme semineri olduğunu söyledi.


 

Ardından Gizem Coşkuner, dijital okuryazarlık, bilgi düzensizliği, ve dezenformasyon ile mücadele konusunda, Dijital medya Kurucu Direktörü, Dijital Lider Okan Özbay, dijital okuryazarlık ve dijital medeniyetler çatışmasında dijital hakimiyet konusunda, Tolga Akkuş, dijital medya, metaverse ve web 3,0 konusunda, konularında sunum gerçekleştirdiler.


 

Konferans sonunda tüm katılımcılara Katılım Sertifikası takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞİMAL 2022-11-16 20:04:14

Ta Kütahya ilimiz de neden olmadı yemeli içmeli öğrenmeli havuz sıcakmıy dı demek geliyor

banner22

resim yükleresim yükle