KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN KARNE HEYECANI

Bilecik Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören miniklerin karne heyecanı yaşadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Haziran 2022 Perşembe 13:40
39 Okunma
KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN KARNE HEYECANI

Bilecik Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören miniklerin karne heyecanı yaşadı.


Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler dönem sonunda karnelerini Bilecik Müftüsü Ali Erhun’un elinden aldılar. Miniklerin karne sevincine ortak olan İl Müftüsü Ali Erhun, öğrenci ve velilerine hitap ederek, “Bu yavrularımız burada öğrendikleri bilgileri bir ömür kullanacak. Bir ömür Kur’an okuyacaklar. Bir ömür abdest alacaklar.

Bir ömür namaz kılacaklar inşallah. Evlatlarını Kur’an ile kaynaştıran ailelere, gayretlerinden dolayı Kur’an kursu öğreticilerimize ve emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim” dedi.


Miniklerin Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okuduğu programlarda, Müftü Ali Erhun'a İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacömeroğlu da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle