KÜÇÜKELMALI MİLLİ TABİAT PARKI DÜZENLENİYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Milli Tabiat parkı düzenleniyor.

31 Mart 2017 Cuma 15:21
733 Okunma
KÜÇÜKELMALI MİLLİ TABİAT PARKI DÜZENLENİYOR
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Milli Tabiat parkı düzenleniyor.

 

 

  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut’un ekibi ve Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır Küçükelmalı Milli Tabiat parkına yapılacak proje hakkında istişarede bulundu.

 

 

  Projeyle alakalı açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirterek, “Küçükelmalı Milli Tabiat Parkımıza yeni proje yapacağız. Şuanda onun için görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz. İnşallah kazasız belasız projeyi bitirip yeni bir park haline getireceğiz. Hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak” dedi.

 

 

  Yapılan istişare ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut’un ekibi ve Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır Küçükelmalı Milli Tabiat Parkına giderek, yapılacak olan yatırımları yerinde incelediler.

Son Güncelleme: 31.03.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle