KÖYLERDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından yapılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Kasım 2022 Perşembe 11:37
90 Okunma
KÖYLERDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 Bilecik İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından yapılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “İdaremiz tarafından yapılan çalışmalarda il genelinde 109 köyde içme suyu onarım-bakım işi, 78 köyde kanalizasyon onarım-bakım işi, 80 köyde vidanjör çalışması ile bakım-onarım işi, 57 köye 16 bin 415 ton temiz içme suyu nakili, 23 köyde sulama hattı onarım ve kanal temizliği çalışması yapılıyor.

244 köy ve 39 bağlısı olmak üzere toplamda 283 üniteye, 25 kilogramlık 700 bidon klor yardımı yapılmış olup, rutin klorlama ünitesi tamiri ve bakım onarım işleri de yapılmıştır” dedi.


 

“Teknik ekibimiz sayesinde şebeke arızaları hassas bir şekilde tespit edilmektedir”
Bazı köylerde içme sularının yetersiz kaldığını belirten Bayrakçı, “Bazı köylerimizde içme sularının belirli dönemlerde yetersiz kalmasından dolayı bazı köylerimizde ise elektrikli tesislerin cazibeli tesise çevirebilmek adına drenaj çalışmaları yapılmıştır.

Bu çalışmalarda suyu yetersiz olan köylerde mevcut su kaynağı iyileştirilmesi ile ihtiyacı üzerinde cazibeli içme suyu bulunmuş, bazı köylerde ise elektrikli tesisinin kullanımını azaltacak miktarda cazibeli ilave su kaynakları bulunmuştur. Ayrıca içme suyu şebeke arızalarında, kayıp-kaçak tespit cihazımız ile teknik ekibimiz sayesinde şebeke arızaları hassas bir şekilde tespit edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2022-11-18 02:47:34

Sayın valim bilecik çakırpınar köyünde telefonlar sürekli gidip geliyor özellikle türk telekom hattı olan yaşlılarımız çok muzdarip bu konudan

banner22

resim yükleresim yükle