KÖY YOLLARINDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Bilecik İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı yatırım programında gerçekleştirilen beton ve asfalt yolların çizgi çalışmalarına başlatıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Kasım 2022 Cuma 12:52
85 Okunma
KÖY YOLLARINDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

 Bilecik İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı yatırım programında gerçekleştirilen beton ve asfalt yolların çizgi çalışmalarına başlatıldı.


 

Şehirlerarası standartlara kavuşması için yapılan yollarda çizgi çalışmalarının başlamasıyla beraber köy yolları daha kullanışlı hale getiriliyor.

Yol çizgilerinin araç trafiği açısından tıpkı trafik işaretleri gibi yol güvenliğinin önde gelen unsurlardan biri olduğunu söyleyen Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “Çizgisi olmayan bir yolda gece karanlığında ve hatta gündüz vakitlerinde araç kullanmak sürücüleri zorlamaktadır.

İdaremizce 2022 yılı yatırım programında asfalt çalışmalarıyla sürüş konforunu sağladığımız köy yollarımızın başladığımız yol çizgisi çalışmaları ile güvenliğini ve standartlarını arttırıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle