KÖY YOLLARI YENİŞEHİR YOLUNA BİN BASAR

Bilecik İl Özel İdaresi, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Dereköy Köyü'nde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Haziran 2023 Pazartesi 11:15
355 Okunma
KÖY YOLLARI YENİŞEHİR YOLUNA BİN BASAR

Bilecik İl Özel İdaresi, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde Dereköy Köyü'nde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarını tamamladı.


Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede 3 bin 200 metrelik asfalt yol yapıldı.

 Bilecik İl Özel İdaresi, ilçedeki altyapı ve ulaşım projelerini önemseyerek, Dereköy Köyü'nde yaşayan vatandaşların daha iyi ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefleme. Bu doğrultuda, yatırım programı çerçevesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarıyla, köy yolunda yaşanan sorunlar çözülerek yolun kalitesi artırıldı.


Dereköy Köyü'nde tamamlanan 3 bin 200 metrelik asfalt yol, hem köy sakinleri hem de bölgeye gelen misafirler için önemli bir ulaşım ağı sağlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle