KIZILAYDAN DEPREMZEDELERE DESTEK

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi tarafından kent merkezinde hastane ve kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilen depremzedelere destek geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Şubat 2023 Salı 11:07
316 Okunma
KIZILAYDAN DEPREMZEDELERE DESTEK
banner15

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi tarafından kent merkezinde hastane ve kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilen depremzedelere destek geldi.


Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 depremin ardından 10 il etkilenmiş, yaralılar ve depremzedeler Türkiye'nin dört bir yanındaki hastane ve kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilmişti.

 Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olan depremzedeleri Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Burada depremzedeleri geçmiş olsun dileklerini ileten Uzun, ardından kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilen aileleri ziyaret etti.

Türk Kızılay'ı olarak tüm depremzedelerin yanında olduklarını anlatan Uzun, Bilecik halkına da toplanan yardımlarda gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle