KAVUN YATAĞINDA DONDURMA

Bilecik'te yerli kavunun çıkmasıyla birlikte doldurma satıcıları farklı bir yöntem uygulamaya başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ağustos 2022 Pazartesi 14:03
689 Okunma
KAVUN YATAĞINDA DONDURMA
banner15
banner18

Bilecik'te yerli kavunun çıkmasıyla birlikte doldurma satıcıları farklı bir yöntem uygulamaya başladı.

Kestikleri kavunun içine koyduğu dondurmalarla farklı 2 lezzeti buluşturan dondurma satıcı İbrahim Özdemir, "Yerli kavunumuz lezzetine biz de kendi lezzetimizi ekledik" dedi.


 

Bilecik'te hava sıcaklığın iyiden iyiye hissedilmesi ile dondurma satışları da hızlandı. Bilecik'teki Toros Dondurma sahibi İbrahim Özdemir, 10-15 çeşit dondurmanın yanı sıra kavun içine koyduğu dondurmayı müşterilerine sunuyor.
 


"Yerli kavunumuz lezzetine bizde kendi lezzetimizi ekledik"
Tarladan vatandaşlara sunulan taze kavunların içine konulan dondurmalara bu yıl yoğun ilgi olduğunu anlatan satıcı İbrahim Özdemir, "Bu aylarda Bilecik'in Medetli Köyünde üretilen yerli kavunu satılmaya başlandı.

Bizler de bu yerli kavunumuzun lezzetine kendi yaptığımız 15 çeşit dondurmanın lezzetiyle birleştirdik. İki lezzeti birlikte tüketen müşterilerimiz sunumu çok beğendi ve bu sene çok fazla ilgi gösterdi.

Kavunun içine çekirdeksiz bir şekilde dondurmamıza koyup halkımıza hizmet veriyoruz. Bu sene daha bir farklı çoğunluk var. Eskiden dondurma satışlarımız iyiydi, şimdi kavunlu dondurmamız çıkınca bayağı satışlarımız arttı" dedi.

Son Güncelleme: 08.08.2022 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SÜLEYMAN YUMRUKAYA 2022-08-09 23:23:19

MAŞALLAH ALLAH BEREKETİNİ ARTIRSIN, ÇOK GÜZEL OLMUŞ

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle