KARDEŞ ŞEHİR BİLECİK'TE İRŞAD FAALİYETİNDE BULUNDU

Diyanet İşleri Başkanlığınca Ramazan ayı boyunca ülke genelinde sürdürülen “2022 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” çerçevesinde Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve beraberindekiler, Bilecik'te İrşad faaliyetinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Nisan 2022 Salı 13:49
71 Okunma
KARDEŞ ŞEHİR BİLECİK'TE İRŞAD FAALİYETİNDE BULUNDU

Diyanet İşleri Başkanlığınca Ramazan ayı boyunca ülke genelinde sürdürülen “2022 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” çerçevesinde Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve beraberindekiler, Bilecik'te İrşad faaliyetinde bulundu.


İftar öncesi Bilecik İl Müftülüğüne uğrayan Müftü Demirtaş ve beraberindekiler, Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret ederek Osmanlı tarih şeridini gezdi.

Teravih namazı öncesinde Kayıboyu Cami'nde vaaz eden Müftü Demirtaş, namaz akabinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Kardeş Şehir Projesi çerçevesinde dirilişin ve kuruluşun şehri Bilecik'te olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Müftü Demirtaş, Bileciklilerin göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müftü Ali Erhun’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.04.2022 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle