KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya Nehri kenarında temizlik yapıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Haziran 2023 Cuma 11:51
58 Okunma
KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
banner15

 Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya Nehri kenarında temizlik yapıldı.

Osmaneli Kaymakamlığı, Osmaneli Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, 1308 sporcuları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Sakarya Nehri kenarında bulunan Necip Fazıl Kısakürek Parkı'nda çevre temizliği gerçekleştirildi.

Ardından nehir kenarındaki etkinlikte, çevre konusunda vatandaşları bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler gerçekleştirildi. Farkındalık oluşturmak için okullarda öğrencilere eğitimler verildi.


Etkinlikte konuşan Kaymakam Yüksel Ünal, çevrenin insanlık için en büyük miras olduğunu vurguladı. Daha az atık oluşturmak ve olabildiğince az enerji tüketmenin bir vatandaşlık görevi olduğunun altını çizen Kaymakam Ünal, "İnsanlık olarak yeryüzündeki tüm canlılarla uyum içerisinde ve sağlıklı koşullarda yaşayacağımız daha güzel bir dünya kurabilmek dileğiyle, Dünya Çevre Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum" diye konuştu.


" Türkiye genelinde özellikle katı atıklar ve atık suların arıtılması yönünde önemli çalışmalara imza atılmıştır"
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, "1308 Osmaneli Belediye Spor sporcularımız ve öğrencilerimizle birlikte bu bilinçlendirmenin topluma daha yararlı olacağı düşüncesindeyiz. Çevre bildiğimiz gibi herkesin ortak sorumluluğuyla ancak korunup devam ettirilmesi mümkündür. Bu noktada Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın da çalışmalarıyla Türkiye genelinde özellikle katı atıklar ve atık suların arıtılması yönünde önemli çalışmalara imza atılmıştır. Bizimde Belediye olara çalışmalarımız yoğun biçimde devam etmektedir. Bu çalışmalarımız artan motivasyon ve katılımla birlikte devam etmektedir. Herkesi çevre konusunda iş birliği yapmaya, duyarlı ve bilinçlendirme çalışmalarına katkı vermeye davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle