KADINLAR BAŞKANINI SEÇTİ

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Eylül 2022 Salı 10:51
754 Okunma
KADINLAR BAŞKANINI SEÇTİ
banner15

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı.


 

41 delegenin katılımıyla yapılan ve 25 kişinin oy kullandığı seçimde 4 kadın başkanlık için yarıştı. İlk iki turda eşit oylar çıkması nedeniyle başkan, 3'üncü turda belli oldu.


 

Bu turda 15 kişiden oy alarak başkan seçilen Burçin Köroğlu; "Öncelikle aday olarak katılan ve oy kullanan tüm katılımcılarımıza şahsım adına teşekkür ederim. Başkan olmak ya da olmamak önemli değil. Asıl burada önemli olan bu zamana kadar yapılan elbirliğini, gönül birliğini yitirmeden çoğalarak daha da büyümek, kadınlarımızın katılımıyla aynı payda da yer alabilmektir. Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. Başarıya giden bu yolda başta Güneş Spor Kulübü Bakanımız Ümit Kök'e, yönetici ve üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum "dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle