KADES UYGULAMASINI TANITTILAR

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri, köylerde bayanlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması hakkında bilgi verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Ekim 2021 Çarşamba 13:10
83 Okunma
KADES UYGULAMASINI TANITTILAR
banner15

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri, köylerde bayanlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması hakkında bilgi verdi.


Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, Osmaneli'ne bağlı Medetli Köyü'nde kadınlara 6284 sayılı kanun ve KADES uygulaması hakkında bilgi verildi.

Şiddetin her türlüsüyle mücadeleyi sürdüren Bilecik İl Jandarma Komutanlığı bilgilendirme faaliyetlerinin aralıksız olarak devam edeceği bildirirken, "Temel bir insan hakkı ihlali olan Kadına yönelik şiddet'in ortadan kaldırılması için şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde, şiddete maruz kalan kadınların tedbir kararlarından nasıl yararlanabilecekleri ve nerelere başvuru yapabilecekleri konusunda bilgilendirme faaliyeti icra edilerek kadına yönelik şiddet broşürü dağıttık" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle