JANDARMADAN YAŞLILARA ZİYARET

Bilecik’te jandarma ekipleri Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlıları tek tek ziyaret ettiler.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ekim 2021 Pazartesi 12:04
55 Okunma
JANDARMADAN YAŞLILARA ZİYARET
banner15

 Bilecik’te jandarma ekipleri Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlıları tek tek ziyaret ettiler.


Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy ve personeli, ilçeye bağlı Bereket ve Oğulpaşa köylerinde ikamet eden yaşlıları köyde evinde ziyaret etti. Heyet ilk olarak Bereket köyünde ikamet eden 93 yaşındaki Bekir Serbest’i evinde ziyaret etti.

Üsteğmen Ersoy, Serbest ile sohbet edip hal hatır sordu istek ve taleplerini dinleyerek, sağlık konularında bilgi aldı. Ardından Oğulpaşa köyünde ikamet eden 75 yaşındaki Zekiye Günay’ı domates tarlasında ailesine yardım ederken gören Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy ellerinden öperek, Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

“Yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır”
Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Üsteğmen Ersoy” Yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır. Her zaman ve her koşulda yanlarındayız. Yaşlı insanlarımızdan alacağımız hayır ve iyilik duaları ile güzel dilekleri, bizim için en anlamlı mükâfattır. Onlar için gereken ne ise yapmaya devam edeceğiz. Amacımız kimsesiz insanlarımızın yanında olmak, onları koruyup sahip çıkmak, dertlerini, sıkıntılarını çözmek; aynı zamanda da devletimizin şefkatli yüzünü vatandaşlarımıza yansıtmak, bu vesile ile gölgesinde yetiştiğimiz, sevgi ve saygıyı en çok hak eden çınarlarımızın, emektarlarımızın, büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, saygıdeğer büyüklerimize sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 04.10.2021 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle