JANDARMADAN ANLAMLI ZİYARET

Jandarma personelleri ve Bilecik Özel Eğitim Okulunda eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mayıs 2023 Cuma 12:49
70 Okunma
JANDARMADAN ANLAMLI ZİYARET

Jandarma personelleri ve Bilecik Özel Eğitim Okulunda eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.


Bilecik İl Jandarma Komutanı J. Albay Muzaffer Sandal, Asayiş Şube Müdürü J. Yüzbaşı Erkan Yavaş, Çocuk Kısım Amirliği, Çevre Koruma Timi ve Bomba Arama Köpek Unsuru personelleri Bilecik Özel Eğitim Okulu'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilere, jandarma mesleğinin tanıtımı, jandarma devriye aracı, çevre koruma aracının tanıtımı, bomba arama köpeği 'Tombik' tarafından yeteneklerine ilişkin gösteri yapılması, jandarma çocuk dergisi verilmesi faaliyetleri gerçekleştirildi.


Ziyarete katılan personeller, 'Sevgi varsa, engel yoktur' ilkesinden hareketle, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı olarak her zaman çocukların huzur ve güvenliği için tüm alanlarda önleyici hizmet ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini aralıksız devam ettireceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle