İYİ PARTİ İNHİSAR İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

İYİ Parti İnhisar İlçe Teşkilatı kurulurken, kurucu başkanlığına Cavit Ekmekçioğlu atandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Nisan 2021 Çarşamba 15:55
220 Okunma
İYİ PARTİ İNHİSAR İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

İYİ Parti İnhisar İlçe Teşkilatı kurulurken, kurucu başkanlığına Cavit Ekmekçioğlu atandı.

İYİ Parti İnhisar İlçe Başkanlığının hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Bilecik İl Başkan Halil Şahin, “Genel başkanımızın çalışmaları doğrultusunda İnhisar ilçe teşkilatını kuracağız. Partimize gün geçtikçe talep büyüyor. Mutlu ve umutluyuz. Teşkilat Başkanımız Koray Aydın'ın tensipleri ve Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin olurları ile kurucu ilçe başkanlığına Cavit Ekmekçioğlu beyefendi atanmıştır. İYİ Parti camiasına hayırlı olsun" dedi.

" Partimizin kapısı herkese açık"

İnhisar İlçe Başkanlığına atanan Cavit Ekmekçioğlu ise; "İlçemizdeki insanlarımıza istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda partimizin daha yeni olması ve taleplerin gün geçtikçe artması İnhisar'da heyecan oluşturuyor. Partimizin kapısı herkese açık. İlçedeki binamızı da il başkanlığımızın desteği ve katkıları ile yakın bir zamanda açacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle