İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Atıf Deniz, Bilecik Olay Haber ve İHA ofislerini ziyaret etti.

08 Ağustos 2017 Salı 08:12
710 Okunma
İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
banner15

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne atanan  Dr. Atıf Deniz, Bilecik Olay Haber ve İHA ofislerini ziyaret etti.

 

 

  Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Birim Başkanlığı görevinden Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne görevine getirilen Dr. Atıf Deniz, ziyaretnde basının önemine değinerek, "Bilecik'e göreve başladığım kısa süre zarfında şehre adapte olmaya ve şehri tanımaya çalıştım. Şimdi de yaptığımız program kapsamında kentteki basın kuruluşlarını geziyorum. Bilecik gibi tarih kokan bir kentte görev yapmaktan gurur duyuyorum. Sağlık açısından elimizden geldiğince ilimize hizmet etmeye çalışacağım. En büyük sorunlardan biri olarak gördüğüm yeni hastanenin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor. Bittiğinde ise; tüm Bileciklilerin beklediği yeni hastanelerine kavuşacaklar" dedi.

Bilecik Olay Haber sahibi ve Bilecik İHA iL Temsilcisi İbrahim Rafet Sünetci ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevde Dr. Atıf Deniz'e başarılar diledi. 

Son Güncelleme: 08.08.2017 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle