İL ÖZEL İDARESİ’NE YENİ MAKİNE EKİPMANI

Bilecik İl Özel İdaresinin hizmetlerde kullanılmak üzere yeni makine ekipmanları alındı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:33
496 Okunma
İL ÖZEL İDARESİ’NE YENİ MAKİNE EKİPMANI

Bilecik İl Özel İdaresinin hizmetlerde kullanılmak üzere yeni makine ekipmanları alındı.

 


  İl Encümenin kararıyla, Bilecik'e daha iyi, etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 4 milyon lira değerinde ilk etap olan 1 adet ekskavatör, 1 adet loder yükleyici, 1 adet kanal kazıcı, 2 adet binek araç ile iş makineleri Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alınarak, İl Özel İdaresi envanterine dahil edildi.

 


  Büyüyen ve gelişen Bilecik'e daha kaliteli ve güzel hizmetleri sunabilmek için modern araç ve gereçlerin ikinci etabında da 2 adet özel donanımlı karla mücadele aracı, 2 adet damperli kamyon, 2 adet pick up (4x4 arazi aracı) 1 adet ekskavatör ve 1 adet personel servis minibüsü de alınarak, İl Özel İdaresi ekipmanına katılmış olacak.
  Öte yandan, İl Özel İdaresi tarafından alınan modern araç ve gereçler, vatandaşa en iyi şekilde  hizmeti vermeye devam edecek.

Son Güncelleme: 28.08.2017 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle