İL ÖZEL İDARESİ 2023 YILINI PLANLADI

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Seda Bayrakçı, personeliyle bir araya gelerek 2023 yılı projelereni değerlendirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2023 Çarşamba 11:59
172 Okunma
İL ÖZEL İDARESİ 2023 YILINI PLANLADI
banner15

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreter Seda Bayrakçı, personeliyle bir araya gelerek 2023 yılı projelereni değerlendirdi.


Genel Sekreter Bayrakçı, yardımcıları, birim müdürleri ve il özel idaresi personellerinin katıldığı toplantıda 2023 yılında yapılacak olan projeler değerlendirildi.

Personellere yeni çalışma yılında başarılar dileyen Genel Sekreter Bayrakçı, “İlçelerimizde ve köylerimizde vatandaş odaklı, personellerimizin üstün gayreti ve çabalarıyla gerçekleştirilen 2022 yılı hizmetlerimizin, 2023 yılında da başarılı çalışmalar ile katlanarak artmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle