İL MÜDÜRÜ TÜRKOĞLU, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERLE MÜZELERİ GEZDİ

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, özel gereksinimli bireyler ile beraber kent merkezindeki müzeleri gezdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Haziran 2023 Perşembe 13:48
28 Okunma
İL MÜDÜRÜ TÜRKOĞLU, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERLE MÜZELERİ GEZDİ

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, özel gereksinimli bireyler ile beraber kent merkezindeki müzeleri gezdi.


Bilecik Arkeoloji ve Etnografya müzesi ve Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi'ni gezen özel bireyler için program sonunda ney dinletisi gerçekleştirildi.

Müzelerde aileler ve çocuklar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden canlı gruplarına ait fosilleri, canlandırma vitrinlerini ve değerli süs taşlarını incelediler.


Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımına ilişkin toplum üzerinde olumlu kanaatin oluşturulması gerektiğini belirten İl Müdürü Türkoğlu, “Özel bireylerimiz ile birlikte bugün müzeleri gezdik.

Kuruluşumuzdan hizmet alan özel bireylerimiz bizim için değerli. Engellilerin, çocukların, yaşlıların gönülleri milyonlarca gönüldür. Onların gönüllerine dokunmak, onları sosyal yaşama daha fazla dâhil etmek ve hak ettikleri hizmetin en iyisini vermek bizim temel gayemizdir.

Sosyal ve kültürel çalışmalarımızın yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da hız kesmeden devam ettirerek engelsiz bir Türkiye inşa ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle