İL BAŞKANI YILDIRIM'DAN BAKAN DÖNMEZ'E ZİYARET

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Ocak 2021 Perşembe 13:05
172 Okunma
İL BAŞKANI YILDIRIM'DAN BAKAN DÖNMEZ'E ZİYARET
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret etti.


Geçtiğimiz gün AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Serkan Yıldırım Ankara temasları kapsamında Bilecikli olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret etti. Bakan Dönmez'e memleketi Bilecik'e selamlarını ilettiğini anlatan Yıldırım, "Bilecik için, ülkemiz için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Ardından yine Bilecikli olan Sağlık Bakan Yardımcı Halil Eldemir'e ziyaret eden Yıldırım, "Bakanımız aracılığıyla bu zorlu süreçte aralıksız mücadele veren sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi ilettik. Sn. Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

İl Başkanı Yıldırım, ardından yine Bilecikli olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz makamında ziyaret etti. Yıldırım ziyarette önceki dönem Bilecik Milletvekili şuan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü olan Dr. Fahrettin Poyraz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.


İl Başkanı Yıldırım, son olarak kendisine eşlik eden AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte Milletvekili Selim Yağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Son Güncelleme: 21.01.2021 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle