İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENİYOR

Bilecik İl Özel İdaresi, köylerin içme suyu, kanalizasyon ve tarımsal hizmetler alanındaki ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2023 Salı 10:41
110 Okunma
İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENİYOR

Bilecik İl Özel İdaresi, köylerin içme suyu, kanalizasyon ve tarımsal hizmetler alanındaki ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.


2023 yılının ilk yarısında devlet ve vatandaş iş birliği ile yapılan çalışmalarda, il genelinde köylerin kanalizasyon hatları için 2 bin 500 metre, içme suyu hatları için 12 bin metre boru talepleri karşılandı.


İl Özel İdare tarafından, köylerde kanalizasyon ve vidanjör çalışmaları, tarımsal sulama hizmetleri çerçevesinde kanal temizliği ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilerek iş makinesi, usta ve malzeme yardımları da sağlanarak ihtiyaç duyulan hizmetler karşılandı.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından köylerde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan su analizleri ile suyun klor ve sanitasyon ihtiyaçları belirli aralıklarla karşılanmakta.

Vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda ihtiyaç duyulan hizmetler kesintisiz olarak sunulmaya devam edecek.
Bilecik İl Özel İdaresi, köylerdeki altyapı hizmetlerinin düzenli olarak sağlanması ve vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle