HER GİTTİĞİ YERDE YOĞUN İLGİ

2023’te yapılacak seçimler için milletvekili adaylığını açıklayan Bahadır Güler çalışmalara aralıksız devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Aralık 2022 Cumartesi 12:43
563 Okunma
HER GİTTİĞİ YERDE YOĞUN İLGİ

2023’te yapılacak seçimler için milletvekili adaylığını açıklayan Bahadır Güler çalışmalara aralıksız devam ediyor.


 

Bilecik’te girmedik sokak çalmadık kapı bırakmayacağını ifade eden Milletvekili adayı Bahadır Güler beraberindeki heyet ile ilçe gezilerine başladı.


 

Milletvekili adayı Merkezden sonra Bilecik’in tüm ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkıyla bir süre sohbet edip hedeflerinden bahsetti.

Bahadır Güler Bozüyük ziyareti sonrası Gölpazarı ile Osmaneli’ne ardından Söğüt daha sonra Pazaryeri ilçesini ziyaret etti. Vatandaşların ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Güler, her zaman halkın yanında olacağını belirterek” seçilelim yada seçilmeyelim hiç önemli değil her zaman halkımızla bu ilişkilerimiz devam edecektir. İlçelerimizde yaşayan halkımızı esnaflarımızı ziyaret ettim. Şahsıma göstermiş oldukları ilgi memnuniyet vericiydi. Bundan sonra her zaman halkımızla irtibatımızı sık sık gerçekleştireceğiz. Çünkü onların görüşleri bizim için çok önemlidir” diye konuştu.


 

Bahadır Güler Kimdir?
1975 yılında dünyaya geldi. Evli ve bir kız çocuk babası olan Güler Bilecik Köy Hizmetlerinden emekli merhum Turgut Güler’in oğlu.  Eskişehir Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden mezun oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle