HELAL OLSUN SİZE

Bilecik'te yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını devriye gezen Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler besledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mayıs 2021 Cuma 14:54
222 Okunma
HELAL OLSUN SİZE

Bilecik'te yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını devriye gezen Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler besledi.


Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde oldugu gibi Bilecik'te de uygulanan 17 günlük tam kapanma kararı sonrası sokaklarda yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının imdadına jandarma yetişti.

Devriye gezen ekipler aç kalan sokak hayvanlarının bulunduğu noktaları yiyecek ve su bırakmaya başladı. Ekipler ayrıca devriye güzergahı boyunca rastladıkları sokak hayvanlarını kendi imkanlarıyla aldıkları mama ve yiyeceklerle de elleriyle besliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle