HAYIR PANAYIRI AÇILIŞINA KATILDI

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği hayır panayırına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Haziran 2022 Cuma 12:33
37 Okunma
HAYIR PANAYIRI AÇILIŞINA KATILDI

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği hayır panayırına katıldı.


Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yeşilkent Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu inşaatı için Kasımpaşa Cami Bahçesi’nde hayır panayırı düzenlendi. Açılışına Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve çok sayıda davetli katıldı.


Kuveyt Cami İmam Hatibi Recep Dayan'ın, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış, Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez'in açılış konuşması ile devam etti. Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından Başkan Yıldırım ve beraberindekiler stantları gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Stant görevlilerine kolaylıklar dileyen Yıldırım vatandaşlar ve yurt yöneticileri ile de bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 10.06.2022 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle