'HAVADAN MÜDAHALE EDİYORUZ'

Bilecik'de başlayan orman yangınını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Ağustos 2023 Perşembe 17:05
357 Okunma
'HAVADAN MÜDAHALE EDİYORUZ'

Bilecik'de başlayan orman yangınını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor.


 

Bilecik'in Vezirhan Belediyesinde başlayan orman yangını kısa sürede çevreye yayıldı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki orman yangınına müdahale eden hava araçları da bölgeye sevk edildi. Öte yandan yangın alanına gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yetkililerden bildi aldı. Ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Aygöl, yangının kent merkezine yakın bir noktada çıktığını söyledi.



"Havadan müdahale ediyoruz"
Aygöl, çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Elektrik hattından düşen telin yangın çıkardığı ihbarı üzerine ekipler hızlıca müdahaleye devam ediyor. Kayalık olan alanda rüzgâr hızlı esiyor. Tüm ekiplerimizi aşağıda konuşlandırdık ama buradan müdahale şansımız yok. Orman Bölge Müdürlüğümüzün 2 helikopteri ve 1 uçağı şu anda yukarıdan müdahale ediyor. Yangının çıktığı alan çok dar. Genişleme ihtimali düşük göründüğünden dolayı sevindirici bir durum bu. Takip ediyoruz. Tüm ekiplerimizle hazır durumdayız, müdahale ediyoruz. İnşallah çok fazla bir zarar olmadan söndüreceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle