HATAY'A 100 BİN LİRA DEĞERİNDE YARDIM

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi, deprem bölgesine 100 bin lira değerinde hijyen paketi gönderdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Mart 2023 Pazartesi 10:57
39 Okunma
HATAY'A 100 BİN LİRA DEĞERİNDE YARDIM
banner15

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi, deprem bölgesine 100 bin lira değerinde hijyen paketi gönderdi.


Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi depremden ağır hasar alan Hatay'a mali değeri 100 bin lira olan 220 adet hijyen paketi gönderdi.

Şube Başkanı Ahmet Selöz deprem bölgesine gönderilen yardımların birer destek olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Selöz, “Bir duruşu olmalı insanın, bir bakışı, bir anlayışı, bir aşkı, bir davası olmalı. Biz sadece sendika değiliz. Erdemliler hareketi, iyilikte yaşamanın adresi. Bilecik'ten Hatay'a kadınlardan kadınlara dayanışma vakti dedik, hediyelerimizi deprem bölgesindeki kadınlarımız için hazırladık. Mali değeri 100 bin lira olan 220 adet hijyen paketimiz Hatay'a gitti. Eli değenlerin, emek verenlerin, destek olanların elleri dert görmesin Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle