"HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAKLAR"

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Mart 2023 Çarşamba 12:48
294 Okunma
"HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAKLAR"

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktor ve sağlık çalışanlarıziyaret etti


Beraberinde; İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile ziyarette bulunan Milletvekili Tüzün, doktorlar ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Tüzün, ‘’ İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı, Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukcu, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Yıldız ve Belediye Meclis Üyesi Nurten Bilecikligil ile hastanemiz yönetimi ve doktorlarını ziyaret ettik. Bu anlamlı gününü kutladık.  Öncelikle pandemi ve son yaşamış olduğumuz deprem hadisesinde hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımız ve doktorlarımızı rahmetle anıyorum. Görevleri başında olan doktorlarımıza mutlu, huzurlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum. Doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanları gerçekten hem pandemi döneminde hem de son dönemde yaşadığımız depremde hayati görevler üstlendiler. Büyük bir fedakarlıkla çalışmalarını sürdürdüler. Onların değerini bir günle sınırlandırmamız kesinlikle mümkün değildir. Onların her zaman hak ettiği değeri bulmaları bizim en büyük arzumuzdur. Onun için şunu söylüyorum. İktidarımızda doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız hak ettiği değeri bulacaklardır’’ ifadelerini kullandı.
Milletvekili Tüzün ve beraberindekiler ziyaretinde Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Erhan Arıkan’ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra doktorlar ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim eden Milletvekili Yaşar Tüzün ve beraberindekiler hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 15.03.2023 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle