GÜVENLİK KAMERASIYLA İZLEYECEKLER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın vermiş olduğu talimatla Şeyh Edebali Türbesi ve çevresine güvenlik kamera sistemi kuruldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Eylül 2022 Salı 12:02
533 Okunma
GÜVENLİK KAMERASIYLA İZLEYECEKLER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın vermiş olduğu talimatla Şeyh Edebali Türbesi ve çevresine güvenlik kamera sistemi kuruldu.


 

Bilecik'te zaman zaman tarihi mekanlarda meydana gelen veya gelme ihtimali olan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Şeyh Edebali Türbesi ve çevresine güvenlik tedbirlerinin arttırılması çalışmaları Bilecik İl Özel İdaresi tarafından başlatıldı.

Ekipler tarafından Bilecik’in en önemli tarihi miraslarından olan Şeyh Edebali Türbesi ve çevresine güvenlik kamera sistemi kuruldu.

Kurulan güvenlik kamera sistemi sayesinde Şeyh Edebali Türbesi, çevresinde bulunan yürüyüş yolu ve Orhangazi Camii önü etkinlik alanı 7 gün 24 saat güvenlik kameraları ile izlenmeye başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle