GÜNEŞSPOR KULÜP BAŞKANI ÜMİT KÖK’ÜN “İLK DEM” İSİMLİ ŞİİR KİTABI OKUYUCULAR İLE BULUŞTU

Bozüyük Güneşspor Kulüp Başkanı Ümit Kök’ün çıkardığı “İlk Dem” isimli şiir kitabı için imza günü düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mayıs 2023 Pazartesi 12:14
38 Okunma
GÜNEŞSPOR KULÜP BAŞKANI ÜMİT KÖK’ÜN “İLK DEM” İSİMLİ ŞİİR KİTABI OKUYUCULAR İLE BULUŞTU
banner15

Bozüyük Güneşspor Kulüp Başkanı Ümit Kök’ün çıkardığı “İlk Dem” isimli şiir kitabı için imza günü düzenlendi.


Bozüyük Şeyh Şamil Parkı içerisinde yer alan kulübün sosyal tesislerinde gerçekleşen kitap tanıtım ve imza gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şiir kitabı hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Ümit Kök, “Yaşamda etkilendiğimiz olaylar oluyor.

İnsanların hayatlarından, doğanın gelişmesinden yada bir çok felaketlerden, mutluluklardan etkileniyoruz. Yıllardır bunları şiirlere diler getiriyorduk. Böyle böyle şiirlerimiz birikmişti. Bizde arkadaşlarımız ile yardım grubumuz için neler yapabiliriz projesini geliştirirken şiir kitabı çıkaralım da bu şiir kitabımızı satışa sunalım. Kendimize gelir sağlamış oluruz, hem de yardım grubumuza katkı sağlamış oluruz diye düşündük” dedi.
“Bu kitapta sadece duygularım değil, çevremde yaşanmış hikayelerde var”
Başkan Kök konuşmasına şöyle devam etti; “Bu kitaptan bir çok arkadaşımızın hikayeleri var. Bir çok kişinin yaşanmışlığı var. Sadece kendi duygularım değil, bir başkasının anlatmış olduğu hikâyeleri de şiire dile getiriyoruz. Şiirle insanlara sunuyoruz. İnşallah okuyucularda memnun kalırlar, beğenirler. Bugün burada kitabın oluşmasında emeği geçen kadın kollarımıza ve bir çok arkadaşımıza teşekkür ederim. Bizleri bugün buraya gelen, onurlandıran bu organizasyonumuzda bulanan tüm Bozüyük halkına, tüm yetkililerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah hepsinden razı olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle