GÖZLER O TARİHE ÇEVRİLDİ

CHP Yüksek Disiplin Kurulu hakkındaki rüşvet iddiaları dolayısıyla MYK tarafından disipline sevk edilen eski Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in lehine olan tanıklar dinledi. Şahin için karar 23 Mayıs’ta yapılacak toplantıda verilecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Nisan 2022 Salı 12:52
1085 Okunma
GÖZLER O TARİHE ÇEVRİLDİ

CHP Yüksek Disiplin Kurulu hakkındaki rüşvet iddiaları dolayısıyla MYK tarafından disipline sevk edilen eski Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in lehine olan tanıklar dinledi. Şahin için karar 14 Temmuz'da yapılacak toplantıda verilecek.


Bilecik Belediyesindeki rüşvet iddiaları sonrasında 17 Şubat’ta CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Başkan Semih Şahin’in oy birliği ile ve ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı. Bu açıklamadan yaklaşık bir hafta sonra ise Şahin İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Geçtiğimiz haftalarda Ankara’ya gelip Yüksek Disiplin Kurulu’na savunma veren Şahin dün yapılan YDK toplantısında ise lehindeki tanıkların dinlenmesini istedi. Yüksek Disiplin Kurulu Şahin’in tanıklarını dinledi ve toplantı 23 Mayıs’a ertelendi.
23 Mayıs’ta yapılacak toplantıda Bilecik eski Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında kesin kararın çıkması 14Temmuz'da bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.04.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bosmanelili 2022-04-19 14:52:35

lehine tanık dinletmiş
bozacının şahidi şıracı

banner22

resim yükleresim yükle