GENEL SEKRETER BAYRAKÇI, EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ocak 2023 Cuma 14:59
41 Okunma
GENEL SEKRETER BAYRAKÇI, EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.


Genel Sekreter Bayrakçı, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ve teknik personelleriyle İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek yapımına başlanan, kontrollük hizmetlerini yürüttülmeye devam eden eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.

İnceleme esnasında 1’inci kat kolon perde imalatlarının devam ettiği Ertuğrulgazi Mahallesi Merkez 24 Derslikli İlkokulunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı.


Genel Sekreter Bayrakçı, Merkez Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi (ASM-SHM) ve 112 Lojistik Merkezi yapılacak yıkım çalışmalarının devam ettiği Bilecik Devlet Hastanesi eski binası yerleşkesinde, kolon hazırlıklarının devam ettiği Merkez Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılan inşaat sahasında da incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle