GENÇLER KAMPTA HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

Bozüyük Belediyesi’nin AKUT ile birlikte düzenlediği “Gençlik Doğa Kampı” renkli görüntülere sahne oluyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Eylül 2023 Cuma 15:04
26 Okunma
GENÇLER KAMPTA HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

Bozüyük Belediyesi’nin AKUT ile birlikte düzenlediği “Gençlik Doğa Kampı” renkli görüntülere sahne oluyor.


Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeni ile Kurtuluş Günleri Etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik kampı, Türbin Mesire Alanı’nda düzenleniyor. Kampta yer alan gençler, AKUT eğitmenleri tarafından verilen; afet bilgilendirme eğitimi, paracord atölyesi, Grid Parkuru eğitimlerine katılırken boş zamanlarında çeşitli oyunlar oynayarak eğleniyor.


Kampta doğa ile iç içe vakit geçiren gençler, akşam olduğunda ise kamp ateşinin etrafından bir araya gelerek, eğlenceli aktivitelere katılıyor. Dolu dolu geçen kamp, renkli görüntülere sahne olurken, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu’da kampı ziyaret ederek, ikram edilen sıcak çorba eşliğinde gençler ve eğitmenler ile sohbet etti. Gençler AKUT eğitimlerinin yanı sıra belediye Zabıta ve İtfaiye ekiplerinden acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında temel eğitim aldılar. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde düzenlenen etkinlik için Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve AKUT’a teşekkür eden gençler, unutulmaz bir kamp geçirdiklerini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
KampEğlenceöğrenme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle